Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Επικοινωνία

Η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης κάνει τακτικές συνελεύσεις, εάν κάποιος/α επιθυμεί να παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε κάποια συνέλευση μπορεί να επικοινωνεί στο lib_thess@hotmail.com.

e-mail lib_thess@hotmail.com

8 comments on “Επικοινωνία

  1. kostas mantzanas
    August 22, 2013

    Γεια σας σύντροφοι! Είμαι ο Κώστας από Τρίκαλα, ήμουνα στη Θεσσαλονίκη τις προάλλες και είδα τις αφίσες σας. Πολύ καλές και οι αφίσες και τα κείμενά σας! Συνεχίστε έτσι! Να ευχηθώ και αθώωση στα παιδιά που διώκονται με τις γελοίες κατηγορίες για διακεκριμένες φθορές, τη στιγμή που έχουμε έναν νεκρό…

    • libthess
      August 23, 2013

      Σ΄ευχαριστούμε Κώστα για τα καλά λόγια. Συνεχίζουμε τον αγώνα, καλή δύναμη και στην επαρχία που είναι επίσης δύσκολες οι συνθήκες.

      Ένας απ’ τους “διακεκριμένους διαφθορείς”.

  2. kostas mantzanas
    August 28, 2013

    Έμαθα για τις εντελώς παράλογες και προκλητικές ποινές που επιβλήθηκαν στους 7 συντρόφους για διακεκριμένες φθορές, 12 μήνες!!! Ό,τι και να πει κανείς για την ασυδοσία και τον παραλογισμό αυτών των φασιστοειδών που κάθονται στα έδρανα θα είναι λίγο… Καλή δύναμη παιδιά και συνεχίστε τον αγώνα σας!

  3. leo1917
    June 10, 2014

    Γεια σας.
    Δεν ειμαι στον ‘χωρο’,αλλα μου αρεσαν τα κειμενα σας,οσα εχω διαβασει…εχετε να μου προτεινετε καποιο πολιτικο βιβλιο να διαβασω που σας εχει επηρεασει πολιτικα?
    Επισης,υπαρχουν αντιστοιχες πρωτοβουλιες/συλλογικοτητες σε αλλες πολεις?

    • libthess
      June 10, 2014

      γεια σου, εαν θέλεις μπορείς, να διαβάσεις την πολιτική επιθεώρηση που εκδίδουμε, μιας και σου άρεσαν τα κείμενα μας. Πρόκειται για τον “κοινωνικό αναρχισμό”, τον οποίο μπορείς να βρεις σε βιβλιοπωλεία. Από εκεί μπορείς να πάρεις και μια καλύτερη ιδέα για βιβλία που μας έχουν επηρεάσει. Ναι, υπάρχουν κι άλλες συλλογικότητες με αντίστοιχο περιεχόμενο και σε άλλες πόλεις με πολλές απο τις οποίες βρισκόμαστε σε άμεση επαφή. Μπορούμε να σου δώσουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες με βάση την πόλη που σε ενδιαφέρει.

      • leo1917
        June 10, 2014

        Στην Πατρα μενω….υπαρχει κατι καπως σοβαρο,γιατι απ’οσο ξερω δεν υπαρχει :/

  4. libthess
    June 11, 2014

    Θα μας επιτρέψεις να διαφωνήσουμε. Στην Πάτρα αυτή τη στιγμή τυχαίνει να δραστηριοποιούνται αρκετές σοβαρές και ολοκληρωμένες συλλογικότητες. Εμείς διατηρούμε επαφή τόσο με την Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Πάτρας “no man’s Land” που στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Πάτρας όσο και με τις ομάδες “Δυσήνιος ίππος” και “Dinamitera” που στεγάζονται στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο “Επι τα Πρόσω”, ο οποίος διοργάνωσε πρόσφατα και το 1ο φεστιβάλ αναρχικού βιβλίου στην πλ. Αγ. Γεωργίου.

  5. kleovis
    May 8, 2020

    καλημέρα σύντροφοι; https://www.proininews.gr/ti-katafere-i-karantina-grafei-o-michalis-mayropoylos/
    πολλά φιλιά, μιχάλης

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Member of The Internet Defense League