Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

1

4

3

119
Η επίθεση των αφεντικών στις ζωές των εκμεταλλευόμενων έχει πάρει χαρακτηριστικά οδοστρωτήρα. Η στρατηγική ενσωμάτωσης των κινημάτων που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απονεκρώσει τις κοινωνικές αντιστάσεις. Η ΓΣΕΕ, αν και προ πολλού έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό των αφεντικών, προκήρυξε γενική απεργία στις 12 Νοεμβρίου, μια ακόμα 24ωρη απεργία τουφεκιά στον αέρα, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει τυπικά τον ρόλο της ως «προστάτης» των εργατικών συμφερόντων.
Μετά την πλήρη κατάρρευση της κάλπικης ρεφορμιστικής ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται φανερό ότι η ελπίδα για την τάξη μας δε βρίσκεται στους διαδρόμους της βουλής και σε ΚΑΜΙΑ «αριστερή» κυβέρνηση. Ο μόνος δρόμος είναι η αυτόνομη ταξική οργάνωση των καταπιεσμένων, μακριά από κοινοβουλευτικούς απατεώνες, εργατοπατέρες και γραφειοκράτες συνδικαλιστές και ενάντια στις αυταπάτες για την εθνική ενότητα που θα μας βγάλει τάχα από την πολυεπίπεδη κρίση. Είναι επιτακτικό για τις ανάγκες μας να αναδιοργανωθούμε και να μετατρέψουμε την απεργία της 12ης Νοέμβρη σε μια στιγμή που θα συνεισφέρει στην αναζωογόνηση ενός πολύμορφου και μαχητικού κοινωνικού-ταξικού κινήματος βάσης.
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος είναι μια από τις βασικές εργοδοτικές ενώσεις που πρωτοστατούν στην ολομέτωπη επίθεση των αφεντικών. Σήμερα, Τρίτη 10/11 καταλάβαμε τα κεντρικά γραφεία του θέλοντας να καταδείξουμε τον ρόλο του και να διακηρύξουμε την ανάγκη συμμετοχής στην γενική απεργία της Πέμπτης ενάντια στην αφήγηση της ταξικής συνεργασίας και της εθνικής ενότητας.
Στηρίζουμε την ανεξάρτητη ταξική απεργιακή διαδήλωση, την Πέμπτη 12 Νοέμβρη στις 10:00 στην Καμάρα και συμμετέχουμε στο αναρχικό μπλοκ της πορείας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Αναρχική Ομοσπονδία(Περιφέρεια Θεσσαλονίκης)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 10, 2015 by in Ανακοινώσεις, Ενημερώσεις.

Member of The Internet Defense League

%d bloggers like this: