Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για τον Αντιφασιστικό Συντονισμό.

Μετά από Πρωτοβουλία της Ε.Π.Θ. καλέστηκε συνέλευση για τον αντιφασιστικό συντονισμό. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτέμρη στη Φ.Μ.Σ. με τη συμμετοχή αντιφασιστικών συλλογικοτήτων και συντρόφων.

Αποφασίστηκε η δημιουργία antifa μπλόκ στην απεργιακή κινητοποίηση των καθηγητών και συμπόρευση με κατεύθυνση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στόχος είναι η διαρκής κατάδειξη των ναζί ως εχθρών του εργατικού κινήματος. Ή με τους εργάτες ή με τους ναζί. Για τον ίδιο λόγο αποφασίστηκε η συγγραφή κειμένου, της συνέλευσης.

Επίσης αποφασίστηκε παρέμβαση σε σχολεία από αντιφασίστες μαθητές που συμμετείχαν στην συνέλευση και κάλεσμα για νέα αντιφασιστική απογευματινή πορεία μέσα στη βδομάδα. Τώρα που οι ναζί έχουν λουφάξει στις τρύπες τους λόγω της αντίστασης του αντιφασιστικού κινήματος, να τους εξαφανίσουμε οριστικά από το δημόσιο χώρο και λόγο.

Τέλος κατατέθηκε πρόταση μονιμοποίησης του αντιφασιστικού συντονισμού, με στόχο τη διαρκή ενασχόληση και αντίσταση στον φασιστικό κίνδυνο, καθώς και την διοργάνωση των απαραίτητων διαδικασιών για την εξάλεψή του. Η πρόταση θα κατατεθεί στις αντιφασιστικές συνελεύσεις και θα αποφασιστεί η μονιμοποίηση του αντιφασιστικού συντονισμού σε επόμενη συνέλευση το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στη Φ.Μ.Σ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 23, 2013 by in Ανακοινώσεις.

Member of The Internet Defense League