Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση για VODAFONE και διώξεις

Vodafone: Ρουφιάνοι, εκμεταλλευτές & δολοφόνοι

Η Vodafone πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο των υποκλοπών το 2005 αποτελώντας τον ρουφιάνο της CIA για την παρακολούθηση των κινητών συναγωνιστών, σε μία ασφαλώς εντελώς παράνομη ενέργεια. Αποτελεί μια από τις εταιρείες – κολοσσούς η οποία πρωταγωνιστεί στην εντεινόμενη υποβάθμιση του εργατικού κόστους. Η διαρκής δράση της όμως έχει να κάνει με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από τις κεραίες τις οποίες εγκαθιστά παράνομα σε διάφορα σημεία της πόλης. Η ΗΜΑ αποδεδειγμένα δημιουργεί διάφορα προβλήματα υγείας σε όσους εκτίθενται σ’ αυτήν.

Σε αυτή την τελευταία «δράση» των εγκληματιών της VODAFONE βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να αντισταθούν άμεσα. Δρώντας μέσα από αμεσοδημοκρατική συνέλευση κάτοικοι των Συκεών ανέλαβαν δράση ενάντια στην εγκατάσταση των επικίνδυνων και παράνομων κεραιών στη γειτονιά τους. Η VODAFONE σέρνει στα δικαστήρια έναν εξ’ αυτών, τον Γρηγόρη Τσιλιμαντό, σε μια εκδικητική εμφανώς πράξη, καθότι ο Γρηγόρης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία καθώς το κινητό του παρακολουθούνταν από τον κοριό των ρουφιάνων της VODAFONE. Με λίγα λόγια οι μεγαλοεταιρείες όχι μόνο κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να εμπίπτουν σε κανένα από τα περίφημα δόγματα «νομιμότητος» αλλά απ’ όποιον διαμαρτύρεται και αντιστέκεται ζητάνε και τα ρέστα.

Εμείς δηλώνουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον σύντροφο Γρηγόρη Τσιλιμαντό, του οποίο το δικαστήριο διεξάγεται την Τετάρτη 09.00 το πρωί, συμμετέχουμε στην συγκέντρωση αλληλεγγύης και καλούμε όλους τους πολίτες που δεν θέλουν τις κεραίες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας πάνω από τα κεφάλια τους να σηκώσουν κεφάλι και να συμπαρασταθούν στους κατοίκους των Συκεών και στον διωκόμενο αγωνιστή.

04.06.2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 7, 2013 by in Ανακοινώσεις.

Member of The Internet Defense League