Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

Πολιτική συγκυρία και οργανωμένη αναρχική απάντηση

May18.inddΜετά απο 4 χρόνια οικονομικής κρίσης, κι ενώ η ζωή των καταπιεσμένων χάνει καθημερινά την αξία της, έχουν κάνει την εμφάνισή τους όλοι οι μπαλαντέρ της πολιτικής εξαπάτησης, φορώντας είτε τη γραβάτα του κυβερνητικού νεοφιλελευθερισμού, είτε τα πουκάμισα του αντιπολιτευόμενου ρεφορμισμού, ή ακόμα τις στολές των ναζιστικών ες-ες.

Το επανασταστικό κομμάτι του κοινωνικού κινήματος, μέσα σε αυτές τις συνθήκες οφείλει να διαμορφώσει τους όρους για την πολιτική και οργανωτική του έκφραση. Να ανακεφαλαιώσει τα κοινωνικά κινήματα και τις χιλιάδες φλέβες αντίστασης σε ένα ενιαίο σώμα αντεπίθεσης ενάντια στην εξουσία κράτους – κεφαλαίου, τον ρεφορμισμό και τον εθνικισμό.

Οι αναρχικοί συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των κοινωνικών αγώνων, διαμορφώνοντας παράλληλα τους όρους για τη δημιουργία της δικής μας οργάνωσης, στο δρόμο για την συγκρότηση της Αναρχικής Ομοσπονδίας.

Ανοίγουμε το διάλογο λοιπόν πάνω στην Κρίση, την πολιτική συγκυρία και την οργανωμένη αναρχική απάντηση, το Σάββατο 18 Μάη στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στη συζήτηση συμμετέχουν οι Αναρχικοί για την Κοινωνική Απελευθέρωση [Αθήνα], η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία No Man’s Land [Πάτρα] και η Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης.

Παρεμβαίνουν αναρχικές πολιτικές συλλογικότητες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 10, 2013 by in Αφίσες.

Navigation

Member of The Internet Defense League